Maritim karrieredag

Hvis man aldrig har hørt om en spændende uddannelse, så vælger man den selvfølgelig ikke. Derfor lader vi unge formidle til unge, så formidlingen om vores industri er i øjenhøjde og i et sprog, eleverne forstår.

Mange elever har nemlig ikke kendskab til den maritime industri og dens mange uddannelses- og karrieremuligheder. Derfor tilbyder Danske Maritime at komme ud til jer i udskolingsklasserne og give eleverne indblik i den maritime verden.

Vi tager vores rollemodeller med, som er unge mennesker, der er under uddannelse på en af de maritime uddannelser. Det kan fx være en elev på en teknisk erhvervsuddannelse, en maskinmesterstuderende eller en diplom- eller civilingeniør. Rollemodellerne kan svare på elevernes spørgsmål, fortælle om baggrunden for deres valg af uddannelse og om de mange spændende muligheder i branchen.

Udover rollemodellerne, medbringer vi det sjove VR-spil Maritime Career Game. I spillet dyster eleverne mod hinanden i hold og skal løse en række maritime udfordringer.

Kontakt

Ønsker du at booke et skolebesøg, så kontakt:

Viggo Musaeus

Projektleder