For vejledere og undervisere

Når I indleder et samarbejde med Danske Maritime, kan I deltage i vores igangværende projekter og løbende aktiviteter. Sammen med jer giver vi de unge viden og inspiration, så kontakt os gerne om muligheden for besøg, deltagelse og relevante samarbejder.

Innovation Camp

I løbet af to dage arbejder elever på tværs af erhvervsuddannelser og fagligheder sammen om at finde den mest innovative løsning på en case, som er udarbejdet af en maritim virksomhed. Udover æren ved at vinde, lærer eleverne også at samarbejde og får faglig sparring fra mulige kommende arbejdsgivere.

Se mere
Maritim karrieredag

Henvender sig til elever i udskolingen, som gennem et underholdende VR-spil og en række opgaver får et indblik i de mange jobfunktioner i den maritime industri. Samtidig udfordrer spillet deres samarbejdsevner og de får lejlighed til at møde unge rollemodeller fra industrien, der fortæller om deres karrierevalg og hverdag.

Se mere
Tech Event

Tech Event giver ingeniørstuderende et grundigt indblik i de mange karrieremuligheder, som findes i den maritime industri. Dagen består af oplæg, debat og dialog mellem de studerende og de maritime virksomheder, som bidrager med relevante faglige eksempler fra ind- og udland.

Se mere
Young Tech Lab

Forløbet er et unik samarbejde mellem folkeskole, UU-vejledning og en stor maritim virksomhed. Igennem et halvt år får skoletrætte elever i udskolingen mulighed for at skifte en række skoledage ud med praktisk erfaring, og undervisningen varetages af unge rollemodeller. Projektet har stor søgning og er nu gjort permanent.

Se mere

Kontakt

Hvis du ønsker at høre mere om vores undervisningstilbud, kan du kontakte vores projektleder på undervisningsområdet.

Viggo Musaeus

Projektleder