Kampagner

Maritime Future samarbejder med flere projekter og kampagner, der ligesom os ønsker at inspirere flere unge til at vælge en teknisk uddannelse og skabe en karriere i den maritime industri. Her kan du læse mere om de kampagner og projekter, der gør en helt særlig indsats for at skabe sammenhold, faglig stolthed og kendskab til de mange uddannelses- og karrieremuligheder.

Boss Ladies

Boss Ladies udfordrer forældede kønsstereotyper ved at udvikle og styrke de kvindelige talenter i de tekniske og maritime fag. Projektet er med til at skabe fællesskab og sammenhold blandt kvinder og inspirere den enkelte til at bryde normen. Følg Boss Ladies på Instagram @bossladiesdk.

Engineer the Future

Engineer the Future spreder viden om ingeniørfaget og og giver unge indsigt i den teknologiske udvikling. Sammen med kampagnen besøger vi blandt andet skoler og gymnasier, hvor eleverne møder rollemodeller og løser ingeniørfaglige opgaver. Følg Engineer the Future på Instagram @engineerthefuturedk.

World Careers

World Careers vil udbrede unge menneskers kendskab til de mange maritime karrieremuligheder, både til lands og til vands. På kampagnens sociale medier kan du få indblik i den maritime hverdag m.m. Følg World Careers på Youtube, WorldCareersTV, og på Instagram @detblaadanmark_official.

Generalist

Generalist er sat i verden med henblik på at udbrede kendskabet til maskinmestrenes vigtige rolle inden for blandt andet grøn omstilling i industrien. Kampagnen sætter fokus på vigtigheden af maskinmesterfaget og de mange uddannelses- og karrieremuligheder indenfor maskinmesterprofessionen.