Afshan er med til at gøre verdens skibe grønnere

Afshan arbejder hos MAN Energy Solutions, hvor hun er leder for et team på 10 personer, der har ansvaret for at levere reservedele til skibe i hele verden.

Afshans vej gennem uddannelse og karriere har været præget af hendes egen lyst, ambitioner og tilfældigheder. Derfor er hendes råd til dig, der skal finde din rette hylde:

“Hvis du følger din mavefornemmelse, og det du har lyst til, så skal du nok ende det rette sted.”

Da Afshan skulle vælge uddannelse, havde hun forskellige idéer om, hvad der var den rette vej for hende. Efter gymnasiet søgte hun nemlig ind på tre vidt forskellige studier: jurastudiet, lærerseminariet og ingeniørstudiet. Hun blev optaget på ingeniørstudiet og valgte at følge den retning.

Inden hun skulle starte, var hun nødt til at læse et fag op for at opfylde ansøgningskravene. Hun trodsede vanskeligheder med matematik og fysik, og færdiggjorde sin bachelor som eksportingeniør fra DTU.

Derefter læste hun sin kandidat på Aalborg Universitet i København, men satte studiet på pause for at få mere relevant erhvervserfaring. Gennem en projektansættelse i Tyskland, fik hun en masse god og relevant erfaring, hun kunne bruge efter sin uddannelse.

Afshan er med sit arbejde hos MAN Energy Solutions medvirkende til at gøre verdens skibe grønnere. Hun er desuden rollemodel hos Engineer the Future, hvor hun bl.a. holder inspirerende oplæg for at motivere flere, særligt kvinder, til at læse en ingeniøruddannelse og på den måde være med til at gøre verden bedre og mere bæredygtig.