EMRI

EMRI har mere end 45 års erfaring i branchen

EMRI har leveret produkter af høj dansk kvalitet til at skabe perfekt skibskontrol for manøvrering af skibe siden virksomhedens start tilbage i 1972. Vores kerneprodukter er styrekontrolsystemer og autopiloter, som kan bruges til trackcontrol.

Vores SEM200 Autopilot er blevet solgt i næsten to årtier verden over. Den nye SEM300 Autopilot med den hidtil bedste brugergrænseflade, blev lanceret i 2012 og er designet ud fra erfaringerne fra tidligere autopiloter med tre ydeevner: economy, medium og precise.

Styrekontrolsystemer har i mange år været en af vores kernekompetencer. Fjernbetjeningssystemerne til styresystemerne er designet til at passe til ejerens krav til systemets sikkerhed og brugervenlighed. Vi kan levere rorkontrolkasser af høj kvalitet til flere af markedets førende styresystemer.

Vi designer og producerer også Joystick Dynamic Positioning systemer. Hvert system er nøje analyseret, programmeret og testet på fabrikken før levering. Brændstofbesparende algoritmer er tilgængelige som standard. Features såsom follow ROV og Anchoring Support er tilgængelige som tilvalg.

Læs mere om EMRI her.