Lærlingeplads for skibsmontører

Svarfrist: Løbende

Arbejdstid: Fuldtid / 37 timer ugentligt.

Link til jobopslag: https://www.shipyard.dk/soeby-shipyard/jobs/skibsmontoer-laerlinge/

Praktikbeskrivelse

Vi søger skibsmontørlærlinge på Søby Værft, så vi kan fortsætte vores stolte tradition med at bidrage til at uddanne dygtige folk indenfor Det Blå Danmark.

Er du interesseret i at vide mere om skibsmontøruddannelsen, så læs mere her.

Krav til ansøger

Du skal være frisk på at blive en del af et aktivt team, der tager fat og ikke er bange for at få beskidte hænder. Vi har hinandens ryg og løfter i flok, samtidig med at vi ikke går på kompromis med fagligheden og kvaliteten af det udførte job.

Hvad laver vi?

Søby Værft udfører reparation, nybygning og ombygning af alle typer skibe. Værftet har et stærkt fokus på nybygning og ombygning til de "grønne" fremdrivningsløsninger. Både løsninger som fuldt elektriske eller delvist elektriske (hybrid) er leveret af værftet. Nye projekter, hvor anden "grøn" fremdrivning er i spil (fx metanol, brint, ammoniak), er på tegnebrættet. Det seneste grønne projekt, som værftet har leveret, er den 100 pct. elektriske færge, Ellen, der sejler imellem Ærø og Als.

Hvilke typer medarbejdere gør vi typisk brug af?
På Søby Værft uddanner vi fremtidens skibsmontører og vi er derfor altid fem til ti lærlinge, som en del af vores faste team. Derudover benytter vi os typisk af:

  • Skibsmontører

  • Skibsbyggere

  • Ingeniører

  • Maskinmestre

  • Navigatører