Bådebyggerlærling

Svarfrist: Løbende

Arbejdstid: Fuldtid / 37 timer ugentligt.

Jobbeskrivelse

Hos Tuco Marine Group i Faaborg har vi travlt og søger derfor en bådebyggerlærling til vores team. Vi kan tilbyde en arbejdsplads i en virksomhed, der er med helt fremme i front, når det kommer til udvikling indenfor arbejde med kompositmaterialer og det maritime miljø. Vores dygtige produktionsteam består af bådebyggere og andre håndværkere, der repræsenterer mange forskellige faggrupper. Kendetegnende for dem alle er stort engagement og en lyst til at bygge de bedste både. Hos os får du en alsidig bådebyggeruddannelse med speciale i de nyeste produktionsteknologier indenfor produktion af hurtige letvægtsfartøjer til professionelt brug.

Krav til ansøger

Du har lyst til at arbejde med både og har måske også sejlads og både som din fritidsinteresse. Og er som person fleksibel, initiativrig, struktureret og engageret.

Hvad laver vi?

Tuco Yacht Værft, udvikler, designer og bygger både i letvægtsmaterialer til det professionelle marked. Vi har gennem de senere år lanceret en serie af professionelle både – vores ProZero-linje, som særligt henvender sig til offshore, workboat og defence segmenterne. Vi er en virksomhed i vækst og har siden lanceringen af ProZero ansat løbende for at styrke vores allerede stærke hold.

Hvilke typer medarbejdere gør vi typisk brug af?

Tuco uddanner bådebyggere, skibsmontører, plastmagere, tekniske designere, mediegrafikere og kontorelever. Alle deltager i virksomhedens drift sammen med virksomhedens øvrige medarbejderstab, som består af ingeniører, faglærte og administrative medarbejdere.

Mød Mathias, der viser sin hverdag som bådebygger.