Nerve Smart Systems

Nerve Smart Systems udvikler og markedsfører et disruptivt batteristyringssystem kaldet ”Nerve Switch®”.

Nerve Switchen er en halvlederbaseret switchanordning, der gør det muligt at styre individuelle batterier i et stort batterisystem ud fra aktivering og deaktivering i henhold til deres State Of Health (SoH) og State Of Charge (SoC) samt krævet output og input.

Individuel batteristyring sikrer dynamisk topologi integreret i batterisystemet og inkorporerer second-life direkte i batteripakken ved at maksimere batterikapacitetsforbruget i det individuelle batteri. I forlængelse gør den individuelle kontrol med batterierne det muligt at styre DC-output direkte fra batteripakken og gør derved de fleste DC/DC-elektronikkomponenter overflødige.

Den stigende efterspørgsel på nulemissionshavne genererer en øget efterspørgsel på højeffektive batterisystemer samt hurtigladning af elektriske fartøjer. Derfor er den fortsatte udvikling af applikationsmuligheder med Nerve Switchen et vigtigt fokusområde for os.

Nerve Smart Systems har modtaget en EU Horizon 2020 finansiering for udvikling af Nerve Switchen til batteritilsluttede hurtigladesystemer.

Læs mere om Nerve Smart Systems her.