DanCompliance

Der er efterhånden så mange regler, regulativer og standarder, at virksomheder har svært ved at være i fuld compliance med dem alle. At have overblik over alle de regulatoriske krav, som løbende træder i kræft eller ændrer sig, er en næsten umulig opgave.

DanCompliance hjælper maritime virksomheder med at overholde de regulatoriske krav. Vores service omfatter Regulatory Intelligence, hvor virksomheder bliver opdateret på de nyeste krav og Compliance Management, hvor vi optimerer interne processer og løser compliance problemer og afvigelser, når de opstår.

Til de virksomheder som selv ønsker at følge de regulatoriske krav, har vi udviklet en webportal med maritime regler og standarder. Fra webportalen kan brugerne hente dokumenter og modtage notifikationer, når der er relevante ændringer, samt udskrive rapporter og oprette favoritlister.

Med mere end 10 års erfaring med regulatoriske anliggender indenfor den maritime industri, er DanCompliance yderst kvalificeret til at hjælpe med alle typer af compliance udfordringer, som maritime virksomheder måtte møde.

Læs mere om DanCompliance her.