Caverion

Marine- og offshoreinstallationer

Caverions mangeårige ekspertise indenfor installation og service af elektriske installationer til alle former for skibe, boreplatforme og andre offshorelokationer gør os til et oplagt valg indenfor skibs- og offshoreinstallationer – såvel når det gælder store totalløsninger som små specialopgaver.

Vi kan desuden trække på en bred vifte af kompetente fagfolk. Fra den enkelte medarbejder, der skal finde en fejl i en hovedtavle, til det hold af faggrupper, der skal til for at lave arbejdet fra design af et fuldt elsystem over installation af kabler til test og idriftsættelse.

Vi har et specialteam af teknikere, som er specialiserede i testning og service indenfor højspænding. Vi leverer alle slags elektriske reservedele til skibe og skibsværfter og med den lange erfaring indenfor installation og service, yder vores teknikere den bedste service og ekspertise ved reservedelssalg.

Caverion er ikke bare et navn på ryggen – det er din garanti for medarbejdere, der leverer varen.

Caverion i Danmark er en del af Caverionkoncernen, som blev grundlagt 1. juli 2013 efter opsplitningen af YIT Groups to enheder Building Services og Industrial Services.

Læs mere om Caverion her.