Samarbejdspartnere

Kampagner

Læs mere om projekter og kampagner, der ligesom Maritime Future, brænder for at inspirere unge til at vælge en teknisk uddannelse og en maritim karriere.

Se mere
Samarbejdspartnere, organisationer & fonde

Her kan du finde links til en række samarbejdspartnere, organisationer og fonde, der alle arbejder for at inspirere flere til at vælge en maritim karriere.

Se mere
Erhvervsskoler

Er du på udkig efter en erhvervsuddannelse? Her finder du nogle af de skoler, der tilbyder uddannelser, der er stor efterspørgsel på i maritime industri.

Se mere
Erhvervsakademier

Har du taget en erhvervs- eller gymnasialuddannelse og drømmer om at videreuddanne dig? Her finder du et udvalg af de erhvervsakademiuddannelser, hvor du kan læse videre.

Se mere
Maritime skoler

Her finder du skoler, der tilbyder uddannelser målrettet de maritime erhverv, fx professionsbacheloruddannelserne maskinmester og maritim ingeniør.

Se mere
Universiteter

Vil du læse til ingeniør? Vi har samlet de universiteter i Danmark, der tilbyder ingeniøruddannelser, som der i høj grad er efterspørgsel på i den maritime industri.

Se mere
Uddannelsesvejledning

Er du i tvivl om hvilken uddannelse du skal vælge? Få personlig studievejledning og dyk ned i UddannelsesGuiden for at blive klogere på dine muligheder.

Se mere